Paralegals

Vill du bli vår stjärna?

Bli en Del av Paralegalpoolen: Din Väg till Framgångsrika Uppdrag och Karriärutveckling

Steg 1: Registrera Dig i Vår Stjärnbank för Paralegals

För att påbörja din resa med Paralegalpoolen, börja med att skicka in ditt CV och registrera dig i vår stjärnbank. Vi är angelägna om att lära känna dig, förstå din unika expertis och hjälpa dig att hitta den perfekta platsen där du kan blomstra. Genom att bli en del av vår talentpool, får du tillgång till spännande möjligheter och en chans att lysa i din roll som konsult.

Steg 2: Matchning och Presentation för Uppdrag

När vi mottar ett uppdrag som matchar din profil och expertis, tar vi steg för att presentera dig för våra kundföretag. Detta är din möjlighet att visa din kompetens och bli en del av vårt team som konsult. Vi agerar som en bro mellan dina färdigheter och kundföretagens behov, och ser till att varje uppdrag blir en värdefull erfarenhet för dig.

Steg 3: Arbete hos Kundföretag som Inhyrd Konsult

Som en del av Paralegalpoolen kan du arbeta hos våra kundföretag, antingen under kortare eller längre uppdrag. Vi är din arbetsgivare och tar hand om allt det administrativa, vilket ger dig friheten att fokusera på ditt arbete och din professionella utveckling. Som anställd hos oss, får du tillgång till förmåner såsom friskvårdsbidrag, försäkring, pension och marknadsmässiga löner.

Alternativet: Direktrekrytering till Kundföretag

I många fall sker rekryteringen ske direkt till ett kundföretag. I dessa situationer blir kundföretaget din arbetsgivare. Oavsett rekryteringsväg, strävar vi efter att säkerställa att varje anställning är en bra matchning både för dig och för arbetsgivaren.

Underkonsult

Har du eget företag och vill bli rekryterad som konsult kan vi hjälpa till med flera kontaktnät i konsultbranschen. 

När du registrerar dig skriv att du önska jobba som underkonsult.

Omdömen

Rekommenderar starkt Paralegalpoolen till dig som är nyexaminerad paralegal och letar efter ditt första jobb, eller till dig som letar nya utmaningar i yrkeslivet.
Åsa Saxén
Paralegal

Vi serverar kakor, vill du ha en? 

Copyright 2024 © All rights Reserved. Jackfruit Bemanning AB