Om oss

Paralegalpoolen – en språngbräda i arbetslivet

Paralegalpoolen grundades 2022 då vi såg ett behov i flera branscher av personal med kombinationen: juridisk, ekonomisk och praktiskt administrativ kompetens. Denna unika kombination är ensam i sitt slag för paralegals och mycket efterfrågad i arbetslivet.

Vår ledning Therese Walerholt och Patrik Walerholt har sedan tidigare ett nära samarbete med utbildningsanordnare av paralegals och lång erfarenhet av arbete inom advokat-, jurist- och finansbranschen. De paralegals vi har mött har visat på enorm kompetens, vilja och positiv arbetsenergi. Vi vill därför vara en språngbräda i arbetslivet för dessa paralegals.

De områden som vi erbjuder paralegals inom är:

  • Juridik
  • Ekonomi
  • Administration

De branscher som anställer paralegals är bl.a. advokat- och juristbranschen, statliga verk och företag, bl.a. inom finansbranschen. Vårt mål är att även företag ska utvecklas genom att få tillgång till den kompetensbredd som en paralegal har.

Presentation av medarbetarna

Patrik Walerholt

Patrik Walerholt har mer än 20 års erfarenhet inom finans; som leverantör, verksamhets specialist, inköpare, projektledare, kreditanalytiker, ledare, B2B och rådgivare. Med ett brett kontaktnät och stor praktisk verksamhetsförståelse skapar Patrik bästa miljö för en god matchning mellan uppdrag och kandidat.

Therese Walerholt

Therese har en bakgrund från advokatbyrå, Skatteverket, förvaltningsdomstolen och från flera revisionsbyråer. Hon driver sedan 2017 juristbyrån Walerholt Law, https://www.walerholt.com/ och håller även utbildning på Påhlmans Handelsinstitut för paralegals. Genom sitt stora kontaktnät i advokat och juristbranschen skapar Therese bästa förutsättningar för att knyta våra paralegals till framgångsrika företag.

Sanna Niva Achiba

Sanna är utbildad paralegal och har en bakgrund inom sjukvården. Genom sitt kontaktnät med paralegals och erfarenhet från paralegalutbildningen är hon en tillgång för att knyta rätt person till rätt tjänst.

Vi serverar kakor, vill du ha en? 

Copyright 2023 © All rights Reserved. Jackfruit Bemanning AB