Om oss

Paralegalpoolen – en språngbräda i arbetslivet

Paralegalpoolen är Pionjär inom Juridisk och Ekonomisk Kompetens sedan 2022

Unik Kombination av Kompetenser: Juridik, Ekonomi och Administration
Paralegalpoolen grundades 2022, drivet av insikten om behovet av högkvalificerad personal inom flera branscher. Vi specialiserar oss på att tillhandahålla personal med en unik kombination av juridisk, ekonomisk och praktisk administrativ kompetens. Denna kombination är särskilt eftertraktad i arbetslivet och gör våra paralegals till en värdefull tillgång för en rad olika sektorer.

 

Erfarna Grundare: Therese och Patrik Walerholt
Våra grundare, Therese Walerholt och Patrik Walerholt, har djupa rötter och omfattande erfarenhet inom advokat-, jurist- och finansbranschen. Deras nära samarbete med utbildningsanordnare för paralegals och deras gedigna branscherfarenhet ger Paralegalpoolen en unik position på marknaden. Tack vare detta, har vi möjligheten att hitta och främja paralegals som visar på kompetens, vilja och positiv arbetsenergi.

 

Vårt Erbjudande: Juridik, Ekonomi och Administration
Vi erbjuder specialiserade paralegals inom följande områden:

  • Juridik
  • Ekonomi
  • Administration

 

Branscher som Anställer Våra Paralegals

Våra paralegals är efterfrågade inom en rad olika branscher, inklusive advokat- och juristbranschen, statliga verk, och företag inom finanssektorn. Vårt övergripande mål är att bidra till företags utveckling genom att erbjuda dem tillgång till den kompetensbredd som våra paralegals besitter.

Presentation av medarbetarna

Patrik Walerholt

Patrik Walerholt har mer än 20 års erfarenhet inom finans; som leverantör, verksamhets specialist, inköpare, projektledare, kreditanalytiker, ledare, B2B och rådgivare. Med ett brett kontaktnät och stor praktisk verksamhetsförståelse skapar Patrik bästa miljö för en god matchning mellan uppdrag och kandidat.

Therese Walerholt

Therese har en bakgrund från advokatbyrå, Skatteverket, förvaltningsdomstolen och från flera revisionsbyråer. Hon driver sedan 2017 juristbyrån Walerholt Law, https://www.walerholt.com/ och håller även utbildning på Påhlmans Handelsinstitut för paralegals. Genom sitt stora kontaktnät i advokat och juristbranschen skapar Therese bästa förutsättningar för att knyta våra paralegals till framgångsrika företag.

Alla våra Paralegals

Vår organisation har paralegals unika och mångskiftande bakgrunder som besitter rätt utbildning och erfarenhet att arbeta som juridiska och ekonomiska administratörer. Dessa exceptionella individer som vi med stolthet kallar våra "Stjärnor" kommer från en mängd olika yrkes- och personliga bakgrunder, var och en med sina egna färdigheter och perspektiv. Genom att omfamna deras mångfald av erfarenheter och utbildningar får vår organisation nytta av ett rikt och dynamiskt team av professionella som är engagerade i att tillhandahålla enastående juridisk och ekonomisk support till våra kunder.

Vi serverar kakor, vill du ha en? 

Copyright 2024 © All rights Reserved. Jackfruit Bemanning AB